Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω ούτε βήμα πίσω»
08:18 - 03/01/2021
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας, την πανδημία και τους αρνητές της – Δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί, καθώς πάνω από όλα είναι πράξη ευθύνης προς τον συνάνθρωπο, και προτρέπει τους νέους να είναι αλληλέγγυοι
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τίμησε τηn μνήμη του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε, σήμερα, Κυριακή προ των Φώτων, στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι.
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΟικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω ούτε βήμα πίσω»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ουκρανίας, την πανδημία και τους αρνητές της – Δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί, καθώς πάνω από όλα είναι πράξη ευθύνης προς τον συνάνθρωπο, και προτρέπει τους νέους να είναι αλληλέγγυοι.
Το άρθρο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω ούτε βήμα πίσω» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr