Ηλίας Βρεττός: Η γιαγιά του έκλεισε τα 100

12:35 - 03/01/2021

Ο Ηλίας Βρεττός ανακοίνωσε πως η γιαγιά του έγινε 100 ετών και έστειλε τις ευχές του.Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Mega και αποκάλυψε πως η γιαγιά του έγινε σήμερα 100 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε τις γλυκές ευχές του για τα γενέθλια της γιαγιάς του και είπε ότι «σήμερα η γιαγιά μου κλείνει τα 100. Η γιαγιά μου γεννήθηκε το 1921 και είναι ακόμα μαζί μας! Σε αγαπάω πολύ γιαγιά μου, εύχομαι να είσαι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα, να γιορτάσουμε πολλές πρωτοχρονιές μαζί». Στη συνέχεια, ανέφερε πως «είμαι άνθρωπος που ζω στην κοινωνία, δεν είμαι κάτι διαφορετικό από το μέσο άνθρωπο. Βρεθήκαμε σε μια υπέροχη πρωτοβουλία της Πειραϊκής εκκλησίας, στο ραδιομαραθώνιο κατά της

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά