Θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια: Η φράση που δε πρέπει να πεις σε καθένα από τα 12 ζώδια

13:39 - 03/01/2021

Ποια φράση είναι αυτή που θα φέρει το «αντίο» για κάθε ζώδιο; Κριός -Εγώ αγάπη μου προτιμώ να κάτσουμε μέσα γιατί έχω υψοφοβία, κλειστοφοβία αγοραφοβία και γενικά τι ωραία εδώ στον καναπεδάκο, κουβερτούλα, αγκαλίτσα.   Αντίο  Το να δείξεις πως είσαι βολεμένη. Σε κάθε επίπεδο, είτε αυτό είναι της μεταξύ σας σχέσης χωρίς να θέλεις να κάνετε καινούργια πράγματα, είτε σε προσωπικό κομμάτι δείχνοντας πως δεν έχεις στόχους και διάθεση για εξέλιξη. Αν λοιπόν ο Κριός σε δει να είσαι ένα με τον καναπέ, θα σε σπρώξει απλά να μπεις λίγο πιο μέσα σε αυτόν. Και να ξέρεις δεν έχει χειρότερο από τα νιαουρίσματα και τα υποκοριστικά! Ταύρος –Εγώ αγάπη μου δεν θέλω πολλά πολλά, ας φτιάξουμε μακαρόνια, ναι μωρέ σκ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις