Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει στο Instagram και στέλνει το δικό της ερωτικό μήνυμα (φωτο)

16:09 - 03/01/2021

Μπορεί οι σχεδόν  169.000 followers της να μην είναι απολύτως σύμφωνοι (πολλές παρατηρήσεις και σχόλια προσθέτουν, τουλάχιστον για την εξωτερική της εμφάνιση), ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου απτόητη συνεχίζει να κοινοποιεί πορτραίτα της και ολόσωμες λήψεις από φωτογραφίσεις της.   View this post on Instagram A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou) Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ  μάλιστα, με ένα instastory που συνοδευόταν από μία ατάκα όλο νόημα, προφανώς θέλησε να στείλει το δικό της ερωτικό μήνυμα. «Νόμιζα πως άναψα φωτιά στα μάτια σου... αλλά ήταν η αντανάκλαση της φωτιάς που είχες ανάψει εσύ στα δικά μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Στέλνει το δικό της ερωτικό μήνυμα μέσω Instagram (Photos)

ΕΛΛAΔΑ  Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει να κοινοποιεί στο λογαριασμό της στο Instagram πορτραίτα της και ολόσωμες λήψεις από φωτογραφίσεις της, ενθουσιάζοντας του θαυμαστές της.  Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μάλιστα, με ένα instastory που συνοδευόταν από μία ατάκα όλο νόημα, προφανώς θέλησε να στείλει το δικό της ερωτικό μήνυμα. «Νόμιζα πως άναψα φωτιά στα μάτια σου... αλλά ήταν η αντανάκλαση της φωτιάς που είχες ανάψει εσύ στα δικά μου» έγραψε χαρακτηριστικά.           Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou) Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της Love It  είχε αναφέρθει σε μία σχέση που

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Στέλνει το δικό της ερωτικό μήνυμα ποζάροντας στο Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει στο instagram και στέλνει το δικό της ερωτικό μήνυμα.Η Ιωάννα Μαλέσκου απτόητη συνεχίζει να κοινοποιεί στο λογαριασμό της στο Instagram πορτραίτα της και ολόσωμες λήψεις από φωτογραφίσεις της.   Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μάλιστα, με ένα instastory που συνοδευόταν από μία ατάκα όλο νόημα, προφανώς θέλησε να στείλει το δικό της ερωτικό μήνυμα. «Νόμιζα πως άναψα φωτιά στα μάτια σου... αλλά ήταν η αντανάκλαση της φωτιάς που είχες ανάψει εσύ στα δικά μου» έγραψε χαρακτηριστικά.   Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της Love It  είχε αναφέρθηκε σε μία σχέση που είχε στο παρελθόν και στο ποιον θεωρεί ως ιδανικό άντρα. «Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις