Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης

16:35 - 04/01/2021

Την περασμένη άνοιξη η ζωή της 34χρονης Ιωάννας άλλαξε ριζικά καθώς την ώρα που πήγαινε στην εργασία της δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, που κατέστρεψε το 94% του προσώπου της. Όπως έγινε γνωστό έχει στηθεί παγκόσμια εκστρατείας στήριξης της νεαρής κοπέλας μέσω της αμερικανικής πλατφόρμας crowdfunding «GoFundMe». Η Ιωάννα μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με βιτριόλι: "Είμαι πολύ συγκινημένη" - Τί είπε η 34χρονη Ιωάννα στην Τατιάνα Στεφανίδου

Παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: Είμαι 16 ετών, δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε" λέει η Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης (VIDEO)

Η προσφορά της Αννίτας Ναθαναήλ και τα μηνύματα από 16χρονα παιδιά που δεν έχουν λεφτά Την περασμένη άνοιξη η ζωή της 34χρονης Ιωάννας άλλαξε ριζικά καθώς την ώρα που πήγαινε στην εργασία της δέχτηκε επίθεση... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης (VIDEO)

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης

Την περασμένη άνοιξη η ζωή της 34χρονης Ιωάννας άλλαξε ριζικά καθώς την ώρα που πήγαινε στην εργασία της δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, που κατέστρεψε το 94% του προσώπου της. Όπως έγινε γνωστό έχει στηθεί παγκόσμια εκστρατείας στήριξης της νεαρής κοπέλας μέσω της αμερικανικής πλατφόρμας crowdfunding «GoFundMe». Η Ιωάννα μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live ... The post Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη από την παγκόσμια εκστρατείας στήριξης η Ιωάννα [βίντεο]

Ο ρόλος της Αννίτας Ναθαναήλ Τους τελευταίους μήνες η ζωή της 34χρονης Ιωάννας έχει αλλάξει ριζικά καθώς, ενώ πήγαινε στη δουλειά της την περασμένη Άνοιξη, δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι με αποτέλεσμα να καταστραφεί το 94% του προσώπου της. Για τη στήριξή της έχει στηθεί παγκόσμια εκστρατεία μέσω της αμερικανικής πλατφόρμας crowdfunding «GoFundMe». Μιλώντας στην Τατιάνα […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»