«Να μου στείλουν αποδείξεις ότι τους χρωστάει» - Το ξέσπασμα της Γερμανού για τον Κωστόπουλο (Video)

17:49 - 09/01/2021

ΕΛΛAΔΑ  Στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου τάχθηκε η Ναταλία Γερμανού για το πολυσυζητημένο ταξίδι στο Ντουμπάι.  «Θα σας πω κάτι για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σας και σας κοιτώ στα μάτια. Επειδή πιθανότατα θα μου επιτεθείτε και θα θυμώσετε μαζί μου. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι αντικειμενική κι ότι θα μιλήσω σαν δημοσιογράφος γιατί δεν είμαι και θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με το θέμα του Πέτρου Κωστόπουλου γιατί εγώ ξεκίνησα δίπλα του το 1997 κι ήμουν μία παραγωγός ραδιοφώνου τίποτα κι έγινα διευθύντρια ραδιοφωνικού σταθμού, διευθύντρια εταιρίας, έβγαλα πολλά λεφτά γιατί όντως έδινε από τους μεγαλύτερους μισθούς στην Ελλάδα και το 2021 σαν Ναταλία δεν μου χρ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)