Αναστασιάδης για Μόρφου: 'Τους δειλούς δεν θέλω να τους μετατρέπω σε ήρωες'

19:43 - 10/01/2021

Συνέντευξη στους Μανώλη Καλατζή και Κώστα Κωνσταντίνου Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πολίτη» ρωτήθηκε για την στάση των κληρικών και συγκεκριμένα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα μέτρα της Κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού. Μια άλλη παράμετρος του προβλήματος είναι βέβαια και φαινόμενα όπως η στάση διαφόρων κληρικών, λ.χ. ο Μόρφου, οι οποίοι λειτουργούν με περιφρονητικό τρόπο έναντι των διαταγμάτων. Υπάρχει μια στάση ανοχής έναντί τους. Στην Ελλάδα υπήρξαν συλλήψεις μητροπολιτών. Εδώ τα μέτρα αφορούν τον κοσμάκη μόνο; Όχι βεβαίως. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Εκείνο το οποίο εξετά

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστασιάδης για Μόρφου: ”Τους δειλούς δεν θέλω να τους μετατρέπω σε ήρωες”

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πολίτη» ρωτήθηκε για την στάση των κληρικών και συγκεκριμένα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα μέτρα της Κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού. Το άρθρο Αναστασιάδης για Μόρφου: ”Τους δειλούς δεν θέλω να τους μετατρέπω σε ήρωες” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)