Ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Joe Biden – «Η Δημοκρατία νίκησε! Θα δώσω την ψυχή μου για να ενώσω τους Αμερικάνους»
19:57 - 20/01/2021
Με τον Ντόναλντ Τραμπ να αποτελεί πλέον παρελθόν η Αμερική ορκίζει τον 46ο Πρόεδρο στην ιστορία
To άρθρο Ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Joe Biden – «Η Δημοκρατία νίκησε! Θα δώσω την ψυχή μου για να ενώσω τους Αμερικάνους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν - «Η δημοκρατία νίκησε», δήλωσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)
Ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν - «Η δημοκρατία νίκησε», δήλωσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)
20/01/2021
Ο Τζο Μπάιντεν έγινε σήμερα Τετάρτη (20/1) ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, καλώντας με την ομιλία του μετά την ορκωμοσία του, για ενότητα σε μια χώρα που διέρχεται βαθιά κρίση, μετά από τέσσερα χρόνια προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ.
«Η δημοκρατία είναι πολύτιμη, η δημοκρατία είναι εύθραυστη, και σήμερα οι φίλοι μου, η δημοκρατία νίκησε», είπε, χειροκροτούμενος από τους λίγους που παρευρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις, λόγω της πανδημίας.
«Σήμερα γιορτάζουμε τον θρίαμβο όχι ενός υποψηφίου, αλλά μιας ιδέας. Της ιδέας
Διαβάστε το στο filathlos.gr