H Ρένα Κουβελιώτη καθηλώνει: «Αισθανόμουν να πέφτει μαύρο, να μην ξέρω ποια είμαι, που πηγαίνω»

00:57 - 21/01/2021

Απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η δημοσιογράφοις Ρένα Κουβελιώτη τα «Μεσάνυχτα» της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος του Alpha και συγγραφέας, μάλιστα, […] The post H Ρένα Κουβελιώτη καθηλώνει: «Αισθανόμουν να πέφτει μαύρο, να μην ξέρω ποια είμαι, που πηγαίνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένα Κουβελιώτη: Αισθανόμουν να πέφτει μαύρο, να μην ξέρω ποια είμαι, που πηγαίνω

Όσα εξομολογήθηκε η Ρένα Κουβελιώτη, για την περιπέτεια της υγείας της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα υγείας: Αισθανόμουν να πέφτει μαύρο, να μην ξέρω ποια είμαι, που πηγαίνω

Η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη και συγγραφέας συγκλόνιζε μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας. Δεν δίστασε, μάλιστα, να περιγράψει στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στην Ελεονώρα Μελέτη, την πρώτη φορά που έπαθε κρίση απόλυτης αμνησίας και εξηγώντας πως αισθάνθηκε όταν για μερικά λεπτά […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο