«Ποταμός» ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη»

00:39 - 22/01/2021

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο […] The post «Ποταμός» ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Κωστόπουλος: Πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω στο κενό

Τι ανέφερε πως του έβαλε φρένο

Διαβάστε το στο news.gr

«Ποταμός» ο Πέτρος Κωστόπουλος: Η κατάθλιψη, το Ντουμπάι, η οικονομική καταστροφή (video)

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο εκδότης αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε όλα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, έπειτα από το ταξίδι στο Ντουμπάι, ενώ απάντησε δίχως να μασήσει στιγμή τα λόγια του σε όσους τον έκριναν. Παράλληλα, προχώρησε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω σκεφτεί την αυτοκτονία»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω σκεφτεί την αυτοκτονία» Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τη σκοτεινότερη περίοδο της ζωής του, που τον έκανε να σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία. Για την πιο άσχημη περίοδο που πέρασε στη ζωή του, η οποία τον έφερε στο σημείο να σκέφτεται μέχρι και την αυτοκτονία, μίλησε στην εκπομπή «The 2Night […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο