Γιώργος Κιμούλης: Κινείται νομικά κατά της Ζέτας Δούκα – Τι είπε για την καταγγελία ξυλοδαρμού

19:08 - 26/01/2021

Δημόσια τοποθέτηση έκανε ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με όσα δήλωσε η Ζέτα Δούκα, σήμερα κατηγορώντας τον για ψυχολογική και λεκτική βία. Ο Γιώργος Κιμούλης δίνει την πρώτη του απάντηση μέσα από τα Παραπολιτικά. Ο ίδιος αναφέρει στη Σάσα Σταμάτη: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση». Ολόκληρη η συνέντευξή του […] The post Γιώργος Κιμούλης: Κινείται νομικά κατά της Ζέτας Δούκα – Τι είπε για την καταγγελία ξυλοδαρμού appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιμούλης: “Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα – Της… μόδας οι καταγγελίες”

“Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και κληθείς να απαντήσει στην καταγγελία της Ζέτας Δούκας. «Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα» είπε χαρακτηριστικά. «Έχω δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να την πάρει πίσω ακόμα και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι