Χαμός στο Πρωινό με Εβελίνα Παπούλια και Φαίη Σκορδά: Είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα

12:27 - 27/01/2021

Χαμός έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το πρωινό» με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. Ένα βίντεο με δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια προκάλεσε ένταση καθώς η Φαίη Σκορδά το σταμάτησε πριν τελειώσει, προκαλώντας την οργή της ηθοποιού, που τηλεφώνησε για να παρέμβει. Αρχικά, στο απόσπασμα που έπαιξε στην […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο κακός χαμός στο «Πρωινό»! Έξαλλη η Εβελίνα Παπούλια: «Είναι κιτρινισμός αυτό που κάνεις»

Στo Πρωινό του ANT1 κεντρικό θέμα ήταν οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη και κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της Εβελίνας Παπούλια, όπου η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. «Κοίταξε εγώ ξέρω και τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη… Δεν έχω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας