Πατριάρχης Αλεξανδρείας: 'Μέσα μου αισθάνομαι ότι το 2021 θα είναι ευλογημένο'
14:26 - 27/01/2021
Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στη ζεστή Αίθουσα του ιστορικού μοναστηριού του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, όπου το Λύκειο Ελληνίδων – Παράρτημα Αλεξανδρείας έκοβε την πατροπαράδοτη αγιοβασιλόπιτα, παρουσία πολύ κόσμου.
Την εκδήλωση λάμπρυνε η παρουσία του Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου ο οποίος μίλησε με λόγια αγάπης τόσο για το ιστορικό σωματείο όσο και την αγαπητή Πρόεδρό του, την κα Αλίκη Αντωνίου.
«Έχουν περάσει 16 χρόνια και κάθε χρόνο περιμένουμε αυτήν την όμορφη ημέρα της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Αλεξανδρείας», επεσήμανε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ.
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατριάρχης Αλεξανδρείας: ”Μέσα μου αισθάνομαι ότι το 2021 θα είναι ευλογημένο”
Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στη ζεστή Αίθουσα του ιστορικού μοναστηριού του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, όπου το Λύκειο Ελληνίδων – Παράρτημα Αλεξανδρείας έκοβε την πατροπαράδοτη αγιοβασιλόπιτα, παρουσία πολύ κόσμου.
Το άρθρο Πατριάρχης Αλεξανδρείας: ”Μέσα μου αισθάνομαι ότι το 2021 θα είναι ευλογημένο” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr