Έξαλλος ο Χιμένεθ: «Είμαι θυμωμένος, είναι βαριά η φανέλα της ΑΕΚ!»

19:33 - 27/01/2021

Έξαλλος ο Χιμένεθ: «Είμαι θυμωμένος, είναι βαριά η φανέλα της ΑΕΚ!» 27/01/2021 Απογοητευμένος όσο και εκνευρισμένος ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (0-2). Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός συνεχάρη τους Ηπειρώτες και δεν δίστασε ακόμη και να κατονομάσει παίκτες που δεν στάθηκαν στο ύψος τους. «Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΣ γιατί ήταν δίκαια η νίκη τους. Μπήκαν από το πρώτο λεπτό, ενώ εμείς χαρίσαμε τα πρώτα 45 λεπτά. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος γιατί παρόλο που δεν παίξαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο ένα παράλογο πέναλτι μάς έφερε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα ήμασταν μια ομάδα με πολλά λάθη. Αυτά που κάναμε στο δεύτερο ημίχ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χιμένεθ : «Είμαι πολύ θυμωμένος, έχει βάρος η φανέλα της ΑΕΚ»

Τα παράπονα του από την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε το στο

Χιμένεθ : «Είμαι πολύ θυμωμένος, έχει βάρος η φανέλα της ΑΕΚ»

Τα παράπονα του από την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε το στο tovima

Έξαλλος με τους παίκτες ο Χιμένεθ: «Έχει βάρος η φανέλα της ΑΕΚ» (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον θυμό του για την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και το πέναλτι που έκανε ο Ινσούα εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ: Για την […] The post Έξαλλος με τους παίκτες ο Χιμένεθ: «Έχει βάρος η φανέλα της ΑΕΚ» (video) appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Έξαλλος ο Χιμένεθ: «Είναι βαριά η φανέλα της ΑΕΚ» - Με ποιους «τα έβαλε»

Απογοητευμένος όσο και εκνευρισμένος ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (0-2) ...

Διαβάστε το στο real.gr

Έξαλλος με τους παίκτες ο Χιμένεθ: «Έχει βάρος η φανέλα της ΑΕΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)