Χάρης Ρώμας: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε μιλήσει για όσα της είχε κάνει ο Γιώργος Κιμούλης»
19:57 - 27/01/2021
Τηλεφωνική σύνδεση είχαν στο Πρωινό με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος συνεργάστηκε πρόσφατα με την Ζέτα Δούκα για το Καφέ […]
The post Χάρης Ρώμας: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε μιλήσει για όσα της είχε κάνει ο Γιώργος Κιμούλης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε μιλήσει για το συμβάν με τον Κιμούλη»
«Μου είχε πει ότι θα βγει να το πει και της ανέφερα να προσπαθήσει να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν την στοιχειώνει » ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός , σεναριογράφος και σκηνοθέτης
Διαβάστε το στο Αποκάλυψη Χάρη Ρώμα: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε μιλήσει για όσα της είχε κάνει ο Γιώργος Κιμούλης»
Όπως είπε, η Ζέτα Δούκα του είχε πει τι είχε συμβεί με τον Γιώργο Κιμούλη. «Το θέμα που συζητάμε τώρα δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Είναι πολύ άγριο και θέλει προσοχή στην αντιμετώπισή του και πρέπει να μιλούν μόνο όσοι έχουν σχέση με το θέμα ή είναι παθόντες. Την Ζέτα την συμπαθώ πολύ. Κάποια […]
The post Αποκάλυψη Χάρη Ρώμα: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε μιλήσει για όσα της είχε κάνει ο Γιώργος Κιμούλης» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr