Γιάννης Μπέζος για Κιμούλη: Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα της κ. Δούκα αλλά θέλω να ακούσω και τον ίδιο
09:55 - 28/01/2021
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα.Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του θεάτρου και της τηλεόρασης, τα οποία είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μετά από τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών.
«Ούτε κοινό μυστικό, ούτε κεραυνός εν αιθρία» είναι η εκτίμηση του Γιάννη Μπέζου για τα περιστατικά βίας που καταγγέλθηκαν. «Τα περίεργα παιχνίδια με το σεξ θα γνωρίζω από τότε που τελείωσα τη σχολή. Δεν τα έχω υποστεί αλλά τα έχω ακούσει. Το θεωρώ ό,τι χυδαιότερο υπάρχει να εκμε
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέζος για Κιμούλη: Δεν αμφισβητώ την Ζέτα Δούκα, αλλά θέλω να ακούσω και τον ίδιο
«Ούτε κοινό μυστικό, ούτε κεραυνός εν αιθρία», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος για τα περιστατικά βίας που καταγγέλθηκαν. «Τα περίεργα παιχνίδια με το σεξ τα γνωρίζω από τότε που τελείωσα τη σχολή. Δεν τα έχω υποστεί αλλά τα έχω ακούσει. Το θεωρώ ό,τι χυδαιότερο υπάρχει να εκμεταλλεύεσαι τη θέση και να παίζεις με τις ελπίδες […]
The post Μπέζος για Κιμούλη: Δεν αμφισβητώ την Ζέτα Δούκα, αλλά θέλω να ακούσω και τον ίδιο appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Μπέζος για Κιμούλη: «Δεν έχω παρατηρήσει ανάρμοστη συμπεριφορά»
Γιάννης Μπέζος για Κιμούλη: «Δεν έχω παρατηρήσει ανάρμοστη συμπεριφορά» Για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη και τα περιστατικά βίας στον χώρο του θεάματος μίλησε ο Γιάννης Μπέζος. Για τις εξελίξεις μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη μίλησε ο Γιάννης Μπέζος. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε πως «είναι γνωστό ότι υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στον […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr