Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!" (VIDEO)

01:12 - 10/10/2019

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Τετάρτης και είχε να πει με την Ελένη Μενεγάκη πολλά. «Χώρισες», είπε μονολεκτικά η Ελένη, δίνοντας το σύνθημα. «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μια φράση που είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, προκάλεσε μια ιδιαίτερη α

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου: Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο (video)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Ιλένια Ουίλιαμς πήγε καλεσμένος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη κι έκανε αποκαλύψεις. Αρχικά αναφέρθηκε στον χωρισμό του. «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα […]

Διαβάστε το στο altsantiri.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!"

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Τετάρτης και είχε να πει με την Ελένη Μενεγάκη πολλά. «Χώρισες», είπε μονολεκτικά η Ελένη, δίνοντας το σύνθημα. «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει

Διαβάστε το στο madata.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο" (video)

"Έχω φάει αρκετά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο