Bullying Φιλιππίδη σε μαθητή του σε δραματική σχολή: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ»
07:33 - 22/02/2021
Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν μετατρέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη σε persona non grata για τον πολιτιστικό και όχι μόνο χώρο της Ελλάδας, νέες πληροφορίες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες. Συγκεκριμένα, νέο ρεπορτάζ από την εφημερίδα Real News κάνει λίγο για ανάγωγες συμπεριφορές και εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς […]
The post Bullying Φιλιππίδη σε μαθητή του σε δραματική σχολή: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπούλινγκ Φιλιππίδη σε μαθητή του σε δραματική σχολή: «Εσύ αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ»
Μπούλινγκ Φιλιππίδη σε μαθητή του σε δραματική σχολή: «Εσύ αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ» Μία άγνωστη ιστορία από το παρελθόν του Πέτρου Φιλιππίδη με θύμα έναν μαθητή του και το bullying που του έκανε Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν μετατρέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη σε persona non grata για […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr