Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή Σαλαγκούδη»

16:27 - 01/03/2021

Ο Περικλής Κονδυλάτος βγήκε από το Survivor, επέστρεψε στην Ελλάδα και το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφθηκε στο Καλό Μεσημεράκι. Πρωταγωνίστρια […] The post Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή Σαλαγκούδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κονδυλάτος «σφάζει» την Σαλαγκούδη: Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή

Ο Περικλής Κονδυλάτος «έσφαξε» την Ανθή Σαλαγκούδη! «Δεν μπορεί η Ανθή να λέει ότι έχει μείνει έκπληκτη, από τη στιγμή που δεν μου μιλούσε ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάνω κολλητιλίκια με κανέναν και δεν το έχω ανάγκη. Μιλούσα με όλα τα παιδιά. Κάθε φορά που πήγαινα να πω... The post Ο Κονδυλάτος «σφάζει» την Σαλαγκούδη: Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Survivor - Π.Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν σε αντίθεση με την Ανθή» (βίντεο)

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος επέστρεψε στην Ελλάδα και το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι». Πρωταγωνίστρια στην κουβέντα τους με τον Νίκο Μουτσινά… η Ανθή Σαλαγκούδη «Δεν μπορεί η Ανθή να λέει ότι έχει μείνει έκπληκτη, από τη στιγμή που δεν μου μιλούσε ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάνω κολλητιλίκια με κανέναν και δεν το έχω ανάγκη. Μιλούσα με όλα τα παιδιά. Κάθε φορά που πήγαινα να πω στην Ανθή την αλήθεια, πως φαίνεται η ίδια μέσα στην ομάδα, την ενοχλούσε. Όπως την ενοχλούσε και το γεγονός ότι την ψήφιζαν», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε: «Είχα ένα ερωτηματικό γιατί μπήκε στο Survivor την πρώτη μέρα. Η ίδια είχε απορία αν θα μείνει ή θα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Περικλής Κονδυλάτος: Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν σε αντίθεση με την Ανθή

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος επέστρεψε στην Ελλάδα και το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι». Πρωταγωνίστρια στην κουβέντα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Περικλής Κονδυλάτος: Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν σε αντίθεση με την Ανθή

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο