«Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν τόσο προετοιμασμένος να πέσει στο μηδέν»
01:57 - 26/03/2021
Στο The 2Night Show ήταν καλεσμένοι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, όπου ανέφεραν τι άνθρωπος είναι για τους […]
The post «Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν τόσο προετοιμασμένος να πέσει στο μηδέν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν τόσο προετοιμασμένος να πέσει στο μηδέν»
«Θα σου πω την αλήθεια και δίκαιος υπήρξε αλλά κι άδικος μερικές φορές. Και το μέτρο έχασε κάποιες φορές κι υπήρξε κι αξιοπρεπής»
Διαβάστε το στο «Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν τόσο προετοιμασμένος να πέσει στο μηδέν»
“Θα σου πω την αλήθεια και δίκαιος υπήρξε αλλά κι άδικος μερικές φορές. Και το μέτρο έχασε κάποιες φορές κι υπήρξε κι αξιοπρεπής.” Στο The 2Night Show ήταν καλεσμένοι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, όπου ανέφεραν τι άνθρωπος είναι για τους ίδιους ο Πέτρος Κωστόπουλος μιας κι είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν. Ν.Ζ.: […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘανάσης Αναγνωστόπουλος: «Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν τόσο προετοιμασμένος να πέσει στο μηδέν» (video)
"Θα σου πω την αλήθεια και δίκαιος υπήρξε αλλά κι άδικος μερικές φορές. Και το μέτρο έχασε κάποιες φορές κι υπήρξε κι αξιοπρεπής"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr