Ατομικό για δυο, ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος

15:42 - 30/03/2021

Ο νεαρός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό κατά την διάρκεια της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν να ακολουθούν οι “Τσίγκρι” και “Γαλανό””. Με απόντες και σήμερα τους διεθνείς, αλλά και τους Γεβγέν Σάκχοφ και Αντρέ Σιμόες, διεξήχθη η προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση […] The post Ατομικό για δυο, ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Θλάση και ο Χριστόπουλος

Πρόβλημα με τον Ευθύμη Χριστόπουλο προέκυψε στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Διαβάστε το στο onsports.gr

Στο Λαϊκό νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στο Λαϊκό νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός έχει μπει στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή 26 Μαρτίου για προγραμματισμένες εξετάσεις, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Το ιατρικό προσωπικό τον παρακολουθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα λόγω του βεβαρυμένου ιστορικού του.

Διαβάστε το στο mononews.gr

ΑΕΚ : Επέστρεψε ο Ολιβέιρα, ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πραγματοποίησε την επιστροφή του στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ ο Ευθύμης Χριστόπουλος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)