Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για τον αν η Μαρίνα Κουντουράτου βασίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη

02:13 - 01/04/2021

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια κι αναφέρθηκε στο αν ο ρόλος της ως Μαρίνα […] The post Η Εβελίνα Παπούλια απαντά για τον αν η Μαρίνα Κουντουράτου βασίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβελίνα Παπούλια : Η Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ανώτερη από την Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για τον ρόλο της στους Δυο Ξένους, και η άρνησή της ότι ουσιαστικά «έπαιζε» την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε το στο

Βασίστηκε η Μαρίνα Κουνουράτου στην… Ελένη Μενεγάκη;

Τελικά η Μαρίνα Κουντουράτου των «Δυο ξένων» ήταν ένας ρόλος που είχε ως πηγή έμπνευσης την Ελένη Μενεγάκη; Οι ομοιότητες είχαν κάνει πολλούς να το θεωρούν δεδομένο. Η Εβελίνα Παπούλια που βρέθηκε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε σε εκείνο το ρόλο που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. «Ήταν κόντρα ρόλος και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εβελίνα Παπούλια: Ο ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου και η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός ερωτήθηκε και για το ρόλο της στη σειρά ως Μαρίνα Κουντουράτου στους Δύο Ξένους, αν είχε ομοιότητες με την Ελένη Μενεγάκη. «Ήταν κόντρα ρόλος και τότε κάποιοι θεωρούσαν ότι είμαι αυτό. Ίσχυε αυτό με την Ελένη Μενεγάκη αλλά όχι ότι θα έπαιζα εγώ την Ελένη. Ήταν στην έννοια του πρωινού και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εβελίνα Παπούλια για τους Δυο Ξένους: Η Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ανώτερη από την Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για τον ρόλο της στους Δυο Ξένους, και η άρνησή της ότι ουσιαστικά "έπαιζε" την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Εβελίνα Παπούλια: Βασίστηκε η Μαρίνα Κουντουράτου στην Ελένη Μενεγάκη;

«Ήταν κόντρα ρόλος και τότε κάποιοι θεωρούσαν ότι είμαι αυτό» ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τετάρτης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εβελίνα Παπούλια: Βασίστηκε η Μαρίνα Κουντουράτου στην Ελένη Μενεγάκη;

Διαβάστε το στο spoilers

Εβελίνα Παπούλια - Απαντά για τον αν η Μαρίνα Κουντουράτου βασίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη (video)

"Ήταν κόντρα ρόλος και τότε κάποιοι θεωρούσαν ότι είμαι αυτό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο