«Όταν πρωτοβγήκε η Μαρία Κορινθίου με έπιασε η καρδιά μου, καταστράφηκα» (βίντεο)
00:42 - 25/04/2021
Στο πλατό των Roomies βρέθηκε καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε, ωστόσο, να μιλήσει μέσα σε όλα με ειλικρίνεια για τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ειδικότερα, αφού ξεχώρισε την προσπάθεια […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα: «Όταν πρωτοβγήκε η Μαρία Κορινθίου με έπιασε η καρδιά μου, λέω πάει, καταστράφηκα» (vid)
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον γυναικείο ανταγωνισμό αλλά και την Μαρία Κορινθίου, την οποία θεωρεί αστέρι.
Διαβάστε το στο Βάνα Μπάρμπα: «Όταν πρωτοβγήκε η Μαρία Κορινθίου με έπιασε η καρδιά μου, λέω πάει, καταστράφηκα»
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον γυναικείο ανταγωνισμό αλλά και την Μαρία Κορινθίου, την οποία θεωρεί αστέρι. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒάνα Μπάρμπα: «Όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου ένιωσα ότι καταστράφηκα»
Το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή των «Roomies».
Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει πολύ ανταγωνιστική...
Διαβάστε το στο govastileto.gr