Η Κυριακή του Πάσχα στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας (ΦΩΤΟ)
23:10 - 02/05/2021
Την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου 2021, τελέστηκε στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην Αλεξάνδρεια, ο πανηγυρικός Εσπερινός της Αναστάσεως.
Η Α.Θ. Μακαριότης, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, κατήλθε εν πομπή από την Αίθουσα Θρόνου της Μονής, στον Ιερό Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Σάββα, όπου προεξήρχε του Εσπερινού της Αγάπης, συγχοροστατούντων των Αρχιερέων του Θρόνου, Σεβ. Μητροπολίτου Ναυκράτιδος κ. Ναρκίσσου, Θεοφιλ. Επισκόπου Βαβυλώνος κ. Θεοδώρου και Θεοφιλ. Επισκόπου Ταμιάθεως κ. Γερμανού.
Παρέστησαν επίσης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αλεξανδρείας, κ. Ανδρέας Βαφειάδης και εκπρόσωποι ελληνικών σωματείων της
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αγωνία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την Κύπρο
Την αγωνία με την οποία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό καταγράφει στις πασχαλινές δηλώσεις του προς την Κύπρο, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄.
Το άρθρο Η αγωνία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την Κύπρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr