Μαίρη Μηλιαρέση: “Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου”

00:18 - 05/05/2021

Το «The 2Night Show» επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης μετά τις γιορτές του Πάσχα με πρώτη To άρθρο Μαίρη Μηλιαρέση: “Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου

«Δεν υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να αφήσω το παιδί το οποίο μόλις είχα γεννήσει να μεγαλώσει μόνο του, με νταντάδες και με γιαγιάδες», είπε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε επειδή την άφησα. Έφτασα να κάνω τηλεπωλήσεις…»

Τη Μαίρη Μηλιαρέση υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show

Διαβάστε το στο

Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου

Την Μαίρη Μηλιαρέση φιλοξένησε τη νύχτα της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την καριέρα της στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1990 που έληξε άδοξα, τις προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ αλλά και για τις τηλεπωλήσεις. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Μηλιαρέση σημείωσε […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η εξομολόγηση της Μαίρης Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου»

Την Μαίρη Μηλιαρέση φιλοξένησε τη νύχτα της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show. Η γνωστή παρουσιάστρια […] The post Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε επειδή την άφησα…» (video)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2night Show» τη Μαίρη Μηλιαρέση και η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την καριέρα της στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1990 που έληξε άδοξα, τις προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ αλλά και για τις τηλεπωλήσεις. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου

Η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου

Διαβάστε το στο spoilers

Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε επειδή την άφησα για το παιδί μου

Αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Μαίρη Μηλιαρέση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night show. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Άφησα την τηλεόραση για το μωρό μου

Μαίρη Μηλιαρέση: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα της στην τηλεόραση και για την κόρη της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου

Την Μαίρη Μηλιαρέση φιλοξένησε την Τρίτη (04/05) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night Show». Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε... The post Μαίρη Μηλιαρέση: Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της