Καρυπίδης : “Ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος”

17:28 - 17/05/2021

Μέσω δήλωσης του ο Θοδωρής Καρυπίδης έκανε τον δικό του απολογισμό του Άρη για τη φετινή σεζόν. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης υποστήριξε πως οι «κίτρινοι» ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει σύντομα ο σύλλογος έναν τίτλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην πιο δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρυπίδης: «Ο Άρης ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα, το όραμά μου δεν εκπληρώθηκε ακόμη»

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν εφέτος η δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα και έστειλε το μήνυμα ότι «το όραμα που έχω για τον Άρη δεν εκπληρώθηκε ακόμη, θέλω να φέρουμε έναν τίτλο στον σύλλογο».

Διαβάστε το στο

Καρυπίδης: «Ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως σε μια τόσο δύσκολη χρονιά ο Άρης με την ποδοσφαιρική του εικόνα κέρδισε τον σεβασμό της φίλαθλης Ελλάδας ενώ ανέφερε πως στόχος είναι να έρθει ένας τίτλος στον σύλλογο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε μέσω δήλωσής του τον απολογισμό της χρονιάς, δίνοντας συγχαρητήρια σε προπονητή και ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν […] The post Καρυπίδης: «Ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»