Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού»

19:15 - 18/05/2021

Δημήτρης Μελισσανίδης για… όλα! Το αφεντικό της Ένωσης αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα του προπονητή, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ο Μανόλο Χιμένεθ στην άκρη του πάγκου αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί!Μίλησε για το πολυσυζητημένο όνομα τού Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως είναι μεγάλος φαν του αλλά ο Ρουμάνος θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξε επίσης πως υπάρχει ένας προπονητής […] Το άρθρο Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελισσανίδης: «Μίλησα με τον Λουτσέσκου, αλλά δεν θα έρθει στην Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως μίλησε προσωπικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήθελε να τον φέρει στην ΑΕΚ δίνοντάς του μάλιστα το συμβόλαιο που ζητούσε ωστόσο ο Ρουμάνος θέλει να δουλέψει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. «Προπονητής μας αυτή τη στιγμή είναι ο Χιμένεθ» ξεκαθάρισε επίσης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

ΑΕΚ Μελισσανίδης: «Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ – Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά θα πάει αλλού»

ΑΕΚ Μελισσανίδης: Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στο δείπνο που προσέφερε προς τους δημοσιογράφους ήταν αρκετά αποκαλυπτικός για όλα τα θέματα της ομάδας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία