Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά on camera αν θα είναι με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega

08:40 - 21/05/2021

Από την ημέρα, που έγινε γνωστή η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα, To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά on camera αν θα είναι με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα είναι στην εκπομπή της Μενεγάκη στο Mega;

Τι απάντησε η ίδια για το ενδεχόμενο οι δυο τους να ξανασυνεργαστούν

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει αν θα είναι με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega (Βίντεο)

Διαβάστε το στο

«Βόμβα» από την Κατερίνα Ζαρίφη! Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε on camera ότι δεν θα είναι στην εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega την επόμενη σεζόν και δεν δίστασε να αναφέρει και τον λόγο!

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε ότι δεν θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη και αυτός είναι ο λόγος!

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε  on camera ότι δεν θα είναι στην εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Ζαριφη: Δεν θα είμαι του χρόνου με την Ελένη Μενεγάκη

Στη διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται να είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας στο Mega, προχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη που μίλησε, παράλληλα, για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τη νέα σεζόν «Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο και σας το λέω γιατί ξεκινάμε γυρίσματα, θα είναι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” στο Mega. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε αν τελικά θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Φήμες ήθελαν την Κατερίνα Ζαρίφη να εντάσσεται στο δυναμικό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα είχε πει στην κάμερα της εκπομπής, Έλα χαμογέλα και στον Γρηγόρη Μπάκα: «Το κορίτσι μου επιστρέφει κι έχω μεγάλη χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πολύ πράγμα κι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: Γιατί δεν θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη;

Φήμες ήθελαν την Κατερίνα Ζαρίφη να εντάσσεται στο δυναμικό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Διαβάστε το στο vita.gr

Ζαρίφη: Απάντησε ξεκάθαρα στο αν θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Τι θα γίνει από Σεπτέμβριο;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: "Δεν θα είμαι του χρόνου με την Ελένη Μενεγάκη" (video)

"Θα είμαι εκεί, όμως, όποτε με χρειαστεί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της