Χανιά: «Η Ιωάννα μου έγινε ένας άγγελος και θα με προστατεύει από ψηλά» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 11χρονης
13:00 - 27/05/2021
«Το παιδί μου τώρα έχει γίνει ένας άγγελος και από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα με προστατεύει» λέει αρχικά η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας στην εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και περιέγραψε τα εφιαλτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Από τη στιγμή που η κόρη της εξαφανίστηκε μέχρι την ώρα που εντοπίστηκε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χανία: «Η Ιωάννα μου έγινε ένας άγγελος» - Συγκινεί η μητέρα της 11χρονης
Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη περιοχή στα Χανιά - Το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία της - Σπαράζουν τα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧανιά: «Η Ιωάννα μου έγινε ένας άγγελος» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 11χρονης- ΒΙΝΤΕΟ
Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του παιδιού της, η μητέρας της 11χρονης μιλάει για όλους και για όλα.
Διαβάστε το στο thebest.grΧανιά: «Η Ιωάννα μου έγινε ένας άγγελος» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 11χρονης
«Το παιδί μου τώρα έχει γίνει ένας άγγελος και από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα με προστατεύει», είπε η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή στα Χανιά. Λίγες ώρες πριν από...
Διαβάστε το στο sinidisi.gr«Η Ιωάννα μου έγινε ένας άγγελος» – Ραγίζει καρδιές και δίνει απαντήσεις η μητέρα της 11χρονης (βίντεο)
Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του παιδιού της, η μητέρας της 11χρονης Ιωάννας μιλάει για όλους και για όλα. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη περιοχή στα Χανιά. Το απόγευμα η κηδεία της… «Το παιδί μου τώρα έχει γίνει ένας άγγελος και από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα με προστατεύει» λέει αρχικά η […]
Διαβάστε το στο irafina.gr