Άγριες Μέλισσες: «Δε με απέρριψαν για τον ρόλο, απλά πήραν άλλη»

09:48 - 31/05/2021

«Είναι μέρος της δουλειάς μου. Το μυστικό είναι να μην το παίρνεις προσωπικά» λέει ηθοποιός που παραλίγο να είναι πρωταγωνίστρια στις Άγριες Μέλισσες. Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και μίλησε για το γεγονός ότι αρχικά ήταν να πάρει τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες αλλά τελικά κατέληξε στην Μαρία Κίτσου. «Είναι μέρος της δουλειάς μου. Το μυστικό είναι να μην το παίρνεις προσωπικά. Γιατί δεν απορρίπτουν εμένα, απλά επιλέγουν κάποιον άλλον. Είναι στην φύση της δουλειάς και το έμαθα από πολύ μικρή. Και ευτυχώς δεν με έχουν απορρίψει επειδή δεν είμαι καλή συνεργάτης αλλά επειδή δεν ταίριαζα στο όραμα του σκηνοθέτη. Για τις Μέλισσες δε νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη επιλογή από

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: στο δρόμο για το δραματικό φινάλε!

Τελευταία βδομάδα της σεζόν για την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που ολοκληρώνει τον κύκλο της με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Απόψε, στις 10, τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες: στο δρόμο για το δραματικό φινάλε! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Άγριες Μέλισσες: Αποθέωση στο Twitter για την Κατερίνα Διδασκάλου

H ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου στις Άγριες Μέλισσες καθήλωσε τους τηλεθεατές, οι οποίοι την αποθέωσαν στο Twitter

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά