Άντζελα Δημητρίου: Πως απέφυγε τη Μαλέσκου όταν εκείνη της ζήτησε να της μιλά στον Ενικό (vid)

17:46 - 08/06/2021

«Τι να πω εγώ τώρα. Το είδωλο. Καλώς ήρθατε. Εγώ μιλάω στον πληθυντικό από τον σεβασμό και τη μεγάλη εκτίμηση. Χαίρομαι που είστε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και ρώτησε την Άντζελα Δημητρίου αν θα μπορούσε να της μιλήσει στον ενικό: «Να σου μιλάω στον ενικό Άντζελα; Πώς προτιμάς;» για να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντζελα Δημητρίου: Η επική αντίδραση όταν η Μαλέσκου την ρώτησε αν μπορεί να της μιλά στον ενικό

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Άντζελα Δημητρίου: Η επική απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου όταν τη ρώτησε αν μπορεί να της μιλά στον ενικό

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στο Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου, το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή την παράσταση «Πάμε γι’ άλλα… ολοταχώς» στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άντζελα Δημητρίου: Η επική απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου όταν τη ρώτησε αν μπορεί να της μιλά στον ενικό

Διαβάστε το στο spoilers

Η αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου όταν η Μαλέσκου της ζήτησε να της μιλάει στον ενικό

Η Ιωάννα Μαλέσκου ζήτησε από την Άντζελα Δημητρίου να της μιλάει στον ενικό αλλά απάντηση δεν πήρε.Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love It ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Άντζελα Δημητρίου με αφορμή την παράσταση «Πάμε γι’ άλλα ολοταχώς» στο θέατρο Άλσος με τον Τάκη Ζαχαράτο.  Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «Love It» και αφού η παρουσιάστρια την υποδέχθηκε και τη χαρακτήρισε «είδωλο», της ζήτησε την άδεια να της μιλάει στον ενικό και όχι στον πληθυντικό. Ωστόσο, απάντηση από την Άντζελα Δημητρίου δεν πήρε η οποία απέφυγε να δώσει απάντηση και προσπέρασε την ερώτηση και μπήκε με τη μια στο… κυρίως θέμα που ήταν η θεατρική παράσταση. «Τι να πω εγώ τώρα. Το είδωλο. Καλώς ήρθατε. Εγώ μιλάω στον πληθυν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας