Πετράλωνα: Ξεσπά η μητέρα του 35χρονου που βίασε την καθαρίστρια - «Δεν αντέχω άλλο, να τον πιάσετε»
11:52 - 22/06/2021
Η μητέρα του καταζητούμενου για τον φρικτό βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα μίλησε για τον γιο της και τον κάλεσε να παραδοθεί.Άφαντος παραμένει ο 35χρονος για τον βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο. Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια». «Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του» είπε η γυναίκα και ανέφερε ότι είναι άρρωστη και δεν πρόλαβε να τον πάει στον γιατρό. Σημείωσε επίσης ότι της έκανε παράπονα τον τελευταίο καιρό για πονοκεφάλους και της έλεγε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί. «Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες. Ψυχολογι
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η μητέρα του 35χρονου που βίασε την καθαρίστρια: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» (vid)
Η μητέρα του 35χρονου δράστη - η οποία είναι και η ίδια καθαρίστρια - κάλεσε τον γιο της να παραδοθεί.
Το άρθρο Ξεσπά η μητέρα του 35χρονου που βίασε την καθαρίστρια: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠετράλωνα: Τι λέει η μητέρα του 35χρονου που βίασε την 50χρονη
Άφαντος συνεχίζει να παραμένει ο 35χρονος για τον βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο. Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια». «Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του» είπε η γυναίκα και ανέφερε ότι […]
The post Πετράλωνα: Τι λέει η μητέρα του 35χρονου που βίασε την 50χρονη appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΞεσπά η μητέρα του 35χρονου βιαστή της καθαρίστριας: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο» (βίντεο)
Σοκ προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 50χρονης καθαρίστριας από έναν 35χρονο στα Πετράλωνα. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (19/6) ενώ είχε πάει για δουλειά στην πολυκατοικία που έμενε ο δράστης. Η 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα έζησε τον εφιάλτη όταν τη στιγμή που καθάριζε το ασανσέρ μιας πολυκατοικίας, ένα άνδρας την άρπαξε στο σπίτι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που βίασε την καθαρίστρια [βίντεο]
Είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό 22χρονης Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 35χρονος που κατηγορείται για τον άγριο βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, με τον 35χρονο να αντιστέκεται σθεναρά στους αστυνομικούς. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη […]
Διαβάστε το στο topnews.grΞεσπά η μητέρα του 35χρονου που βίασε την καθαρίστρια στα Πετράλωνα: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο»
Η μητέρα του 35χρονου δράστη - η οποία είναι και η ίδια καθαρίστρια - κάλεσε τον γιο της να παραδοθεί.
Διαβάστε το στο to10.grΠετράλωνα Συνελήφθη ο 35χρονος που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια
Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η Αστυνομία συνέλαβε τον 35χρονο που βίασε και ξυλοκόπησε την 50χρονη καθαρίστρια μέσα στο...
The post Πετράλωνα Συνελήφθη ο 35χρονος που βίασε την 50χρονη καθαρίστρια appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr