Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη: «Όταν έμαθα ότι στο καστ είχε προστεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης πάγωσα»

09:08 - 03/07/2021

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μιλούν ανοιχτά για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το ελληνικό κίνημα #MeToo, σε συνέντευξη […] The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη: «Όταν έμαθα ότι στο καστ είχε προστεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης πάγωσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λένα Δροσάκη: Όταν έμαθα ότι στο καστ είχε προστεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης πάγωσα

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλούν στο περιοδικό «ΟΚ!» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το ελληνικό κίνημα #MeToo, με τις περιγραφές τους να... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λένα Δροσάκη: Όταν έμαθα ότι στο καστ είχε προστεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης πάγωσα

Διαβάστε το στο spoilers

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη: «Όταν έμαθα ότι στο καστ είχε προστεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης πάγωσα»

"Τρέμοντας κατάφερα να σηκωθώ από την καρέκλα μου και να πω: «Σου ζητάω σεβασμό. Σεβάσου με ως ηθοποιό, όπως εγώ σέβομαι τον σκηνοθέτη μου»!"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο