Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με την Ιωάννα Μαλέσκου, την εκτιμώ πολύ»
12:30 - 12/07/2021
Για την ατάκα της «άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού» για την Ιωάννα Μαλέσκου, απάντησε η […]
The post Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με την Ιωάννα Μαλέσκου, την εκτιμώ πολύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάνσυ Παραδεισανού: Απολογείται στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον Αργυρό (Βίντεο)
«Όποια κοπέλα είναι με τον Αργυρό ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι με τον Αργυρό φυσικά και θα απασχολήσει», λέει η Νάνσυ Παραδεισανού.
Διαβάστε το στο Η Νάνσυ Παραδεισανού απαντά για την “αιχμή” στην Ιωάννα Μαλέσκου
“Όποια κοπέλα είναι με τον Αργυρό ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι με τον Αργυρό φυσικά και θα απασχολήσει” παραδέχεται στην κάμερα του OPEN η Νάνσυ Παραδεισανού. Στο «Καλοκαίρι not» μίλησε την Δευτέρα η Νάνσυ Παραδεισανού και εξήγησε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ακόμα και αν προηγήθηκε η ατάκα ... Περισσότερα
To άρθρο Η Νάνσυ Παραδεισανού απαντά για την “αιχμή” στην Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νάνσυ Παραδεισανού: Η απάντηση για την… αιχμή στη Μαλέσκου (βίντεο)
Στο «Καλοκαίρι not» μίλησε την Δευτέρα η Νάνσυ Παραδεισανού και εξήγησε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ακόμα και αν προηγήθηκε η ατάκα “άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού”, «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία σεζόν. Ήταν επίσης πολύ περίεργη σεζόν γιατί εγώ επέστρεψα στο Πρωινό στα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝάνσυ Παραδεισανού: "Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με την Ιωάννα Μαλέσκου" (video)
"Όποια κοπέλα είναι με τον Αργυρό ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι με τον Αργυρό φυσικά και θα απασχολήσει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr