Τρομακτικό video από κάμερα σε κουδούνι: «Θέλω να βιάσω και να σκοτώσω το κορίτσι που είναι μέσα»(Βίντεο)

10:22 - 27/07/2021

Ένα video τόσο τρομακτικό που θα μπορούσε να είναι σκηνή από θρίλερ, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας. Το ανέβασε στα social media η Amanda Nowak και είναι από την κάμερα που είναι ενσωματωμένη στο κουδούνι του σπιτιού που μένει. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ένας άγνωστος και ενδεχομένως με ψυχολογικά προβλήματα άνδρας, έφτασε εκεί και […] The post Τρομακτικό video από κάμερα σε κουδούνι: «Θέλω να βιάσω και να σκοτώσω το κορίτσι που είναι μέσα»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαριστικό βίντεο: «Θέλω να βιάσω και να σκοτώσω το κορίτσι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι»

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα από κουδούνι σπιτιού στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Ένας άγνωστος άνδρας βρέθηκε στο κατώφλι της πόρτας και κοιτάζοντας την κάμερα προχώρησε σε μία ανατριχιαστική παραδοχή. Ο άγνωστος άνδρας χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού, λέγοντας πως θέλει να βιάσει και να σκοτώσει το κορίτσι που βρίσκεται μέσα με το όπλο και το μαχαίρι που είχε. Οι στιγμές που έχουν καταγραφεί στο βίντεο θα μπορούσαν να θυμίζουν ταινία τρόμου. Ο άνδρας με ηρεμία χτυπά την πόρτα αναφέροντας συνεχώς τη φράση «είστε σίγουροι» μέχρι που γυρνά και ξεκινά να φύγει από το σπίτι. Όπως αναφέρει το ktnv.com η γυναίκα η οποία απειλήθηκε από τον άνδρα πόσταρε το βίντεο ώστε να ενημερωθούν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή