Καύσωνας: Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος! 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες

13:40 - 02/08/2021

«Μπετονιέρα αγάπη μου» έλεγε κάποτε σε γνωστή ελληνική ταινία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και πλέον στις συνθήκες ακραίου καύσωνα δεν είμαστε λίγοι εμείς που αναφωνούμε… «κλιματιστικό αγάπη μου», κάτι που είναι εμφανές και από την κατανάλωση ρεύματος. Κι αυτό γιατί αυτή κυμάνθηκε σε επίπεδα – ρεκόρ δεκαετίας τις τελευταίες μέρες, ενώ η αιχμή της κατανάλωσης αναμένεται να κυμανθεί απόψε […] The post Καύσωνας: Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος! 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καύσωνας: Έσπασε ξανά το ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος

Συναγερμό έχουν σημάνει στην κρατική μηχανή οι ακραία υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα, με το βλέμμα να είναι στραμμένο σε δύο μέτωπα: στην αυξημένη ζήτηση ρεύματος με κινδύνους για μπλακ άουτ αλλά και τις πυρκαγιές. Οι επόμενες ώρες παραμένουν κρίσιμες για τις αντοχές του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας. Η ζήτηση χθες το μεσημέρι κατέγραψε ήδη ρεκόρ δεκαετίας ... Περισσότερα To άρθρο Καύσωνας: Έσπασε ξανά το ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Καύσωνας: Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος – Τα 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες που εξετάστηκαν

Αυτά προκύπτουν και από τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επάρκεια του ηλεκτρικού συστήματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ στο Κρυονέρι, στο πλαίσιο της οποίας ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας επανέλαβε τη σύσταση για κατά το δυνατόν περιορισμό της κατανάλωσης ρεύματος ιδίως κατά τις ώρες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καύσωνας: Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος! 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες

«Μπετονιέρα αγάπη μου» έλεγε κάποτε σε γνωστή ελληνική ταινία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και πλέον στις συνθήκες ακραίου καύσωνα δεν είμαστε λίγοι εμείς που αναφωνούμε… «κλιματιστικό αγάπη μου», κάτι που είναι εμφανές και από την κατανάλωση ρεύματος. Το άρθρο Καύσωνας: Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος! 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κλιματιστικό…. αγάπη μου – Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος! 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες

Lamianow.gr Κλιματιστικό…. αγάπη μου – Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος! 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες «Μπετονιέρα αγάπη μου» έλεγε κάποτε σε γνωστή ελληνική ταινία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και πλέον στις συνθήκες ακραίου καύσωνα δεν είμαστε λίγοι εμείς που αναφωνούμε… «κλιματιστικό αγάπη μου», κάτι που είναι εμφανές και από την κατανάλωση ρεύματος. Κι αυτό γιατί αυτή κυμάνθηκε σε επίπεδα – ρεκόρ δεκαετίας τις τελευταίες μέρες, ενώ η αιχμή της κατανάλωσης αναμένεται να κυμανθεί απόψε […] Κλιματιστικό…. αγάπη μου – Ρεκόρ δεκαετίας στην κατανάλωση ρεύματος! 48 διαφορετικά σενάρια για τις βλάβες Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Μπετονιέρα αγάπη μου» έλεγε κάποτε σε γνωστή ελληνική ταινία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και πλέον στις συνθήκες ακραίου καύσωνα δεν είμαστε λίγοι εμείς που αναφωνούμε… «κλιματιστικό αγάπη μου», κάτι που είναι εμφανές και από την κατανάλωση ρεύματος. Κι αυτό γιατί αυτή κυμάνθηκε σε επίπεδα – ρεκόρ δεκαετίας τις τελευταίες μέρες, ενώ η αιχμή της κατανάλωσης αναμένεται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….