Πρωταγωνίστρια του Alpha περιμένει το πρώτο της παιδάκι

20:54 - 08/08/2021

Baby boom για την Ευαγγελία Συριοπούλου που γνωρίσαμε στο σίριαλ του Alpha, “Έλα στη θέση μου”! Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η καλλονή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απολαμβάναμε καθημερινά στη μικρή μας οθόνη μέσα από το σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα! Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Πρωταγωνίστρια του Alpha περιμένει το πρώτο της παιδάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Πρωταγωνίστρια της σειράς περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Baby boom για την Ευαγγελία Συριοπούλου που γνωρίσαμε στο σίριαλ του Alpha, ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η καλλονή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απολαμβάναμε καθημερινά στη μικρή μας οθόνη μέσα από το σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα! […] The post ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Πρωταγωνίστρια της σειράς περιμένει το πρώτο της παιδάκι appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μικρές ιστορίες μεγάλης αλλαγής: Πώς η Kaizen Gaming στέκεται δίπλα σε ανθρώπους, ζώα και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα

Η Qualco Intelligent Finance υποστηρίζει τα παιδιά με προβλήματα υγείας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Επίσκεψη της πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την Χάποελ Τελ Αβιβ

«Κτήνος» ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόζαρε μόνο με το εσώρουχο

Τάκης Παπαματθαίου: «Στην τηλεόραση το 90% είναι σαχλαμάρα»

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου στο Game Time: Το παιδικό όνειρο με τον Αντώνη Νικοπολίδη και το ντουέτο με την Ευγενία Σαμαρά