Αγανάκτηση από τη Νατάσσα Μποφίλιου: «Καμιά αισιοδοξία. Μόνο πόνος»

19:08 - 09/08/2021

Ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τις φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα, η Νατάσα Μποφίλιου εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή της. Η ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου: «Το σπίτι είναι ένα καμένο δάσος. Η στάχτη είναι η σκιά μου. Η φωτιά είναι τα μάτια μου. Το μέλλον είναι ένα τσίγκινο τασάκι κι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Μποφίλιου για φωτιές: Καμιά αισιοδοξία. Μόνο πόνος

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για τις φωτιές που ξέσπασαν στη χώρα μας

Διαβάστε το στο

Νατάσσα Μποφίλιου για τις πυρκαγιές: Καμία αισιοδοξία, μόνο πόνος

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε τι σκέψεις της και την αγωνία ης για την επόμενη ημέρα με τους διαδικτυακούς φίλους της.Σε ένα διάλειμμα της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα, της πρώτης μετά από μήνες αναγκαστικής απραξίας λόγω του κορονοϊού, η Νατάσσα Μποφίλιου σχολίασε τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στη χώρα μας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει επανειλημμένα αποδείξει την ευαισθησία της για κοινωνικά ζητήματα, πόσταρε μια φωτογραφία από τις πυρκαγιές στην Εύβοια, όπου φαίνεται μια ηλικιωμένη γυναίκα να σπαράζει με φόντο τις φλόγες που κατακαίνε τα πάντα ενώ απομακρύνεται από το σπίτι της και σχολίασε: «Το σπίτι είναι ένα καμένο δάσος. Η στάχτη είναι η σκιά μου. Η φωτιά είν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας