Η Mαρία Κίτσου για τις "Αγριες Μέλισσες": Περίμενα ότι θα φρικάρω...

09:01 - 10/10/2019

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Μαρία Κίτσου, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στην εκπομπή The 2night Show. Η Μαρία Κίτσου αναφερόμενη στη σειρά δήλωσε, μεταξύ άλλων:  «Περίμενα ότι θα φρικάρω γιατί είμαι δύσκολη με τον εαυτό μου, αλλά είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της σειράς». Δείτε το σχετικό απόσπασμα  

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη του Αρναούτογλου κι έκανε χαμό στο Twitter

Τρελά νούμερα για την πρεμιέρα του Γρηγόρη και η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες έκανε το θαύμα της

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες: Είμαι αθυρόστομη, νιώθω κενή αν δεν είμαι ερωτευμένη

Είναι από τις ηθοποιούς που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν διαπρέπει...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη του Αρναούτογλου κι έκανε χαμό στο Twitter

Τρελά νούμερα για την πρεμιέρα του Γρηγόρη και η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες έκανε…

Διαβάστε το στο queen.gr

Τρελά νούμερα για την πρεμιέρα του Γρηγόρη και η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες έκανε το θαύμα της

Διαβάστε το στο astrology.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει