Κούγιας: «Θα πάω στον πρωθυπουργό, απογοητεύομαι από τον Ζαγοράκη» - Αιχμές για Ξάνθη

11:36 - 21/08/2021

Κούγιας: «Θα πάω στον πρωθυπουργό, απογοητεύομαι από τον Ζαγοράκη» - Αιχμές για Ξάνθη 21/08/2021 Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε δημόσια στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στη Super League 2 και τόνισε πως θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απροχώρητο. Παράλληλα, δήλωσε απογοητευμένος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Είμαι 41 χρόνια ιδιοκτήτης ιστορικών ομάδων (Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ) και μου κάνει εντύπωση γιατί τόσο στην Λάρισα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει πέσει Omerta, είναι όλοι τρο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: «Ξεπλύθηκαν 15.000.000 δολάρια με την Ξάνθη, απογοητεύομαι από Ζαγοράκη»

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του σχολίασε όσα συμβαίνουν στη Superleague 2, τονίζοντας πως η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απροχώρητο. The post Κούγιας: «Ξεπλύθηκαν 15.000.000 δολάρια με την Ξάνθη, απογοητεύομαι από Ζαγοράκη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)