Βαγγέλης Περρής: «Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ»
11:52 - 23/08/2021
Ο Βαγγέλης Περρής, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Καλοκαίρι #not σχολίασε αρκετά από τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Μεταξύ αυτών και […]
The post Βαγγέλης Περρής: «Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Β.Περρής για Ι.Μαλέσκου: «Το δυνατό χαρτί της είναι... το οριεντάλ» (βίντεο)
Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία προσφάτως είχε βάλει «φωτιά» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον χορό της.
Ο συνεργάτης του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, μίλησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» βάζοντας στο… στόχαστρό του την οικοδέσποινα του «Love it», στον Σκάι, για την οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως το δυνατό της σημείο είναι το… οριεντάλ, χορός που -όπως ενδεχομένως να θυμάστε- είχε χορέψει η όμορφη παρουσιάστρια στο πλατό της.
«Τη θυμάστε ως Μενεγάκη της Κρήτης!» άρχισε να λέει ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δεύτερη σεζόν της Ιωάννας Μαλέσκου σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλει
Διαβάστε το στο pronews.grΒαγγέλης Περρής: Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ
Καυστικές ατάκες από τον δημοσιογράφο στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not»
Διαβάστε το στο news.grΤο δυνατό χαρτί της Μαλέσκου και η Ελένη Μενεγάκη
Ενδιαφέρον έχουν όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Open “Καλοκαίρι #not” και σχολίασε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τόνισε: “Ως νέα Μενεγάκη, η Μενεγάκη της Κρήτης… Η ομάδα είναι νέα, όλοι έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο, με αγκαλιές, φιλιά, εκτίμηση πάνω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒαγγέλης Περρής: Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το Οριεντάλ
Τα καινούργια πρόσωπα της νέας τηλεοπτικής σεζόν σχολίασε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» ο Βαγγέλης Περρής. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Βαγγέλης Περρής όταν ρωτήθηκε για την...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βαγγέλης Περρής: Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το Οριεντάλ
Διαβάστε το στο spoilersΒαγγέλης Περρής για Ιωάννα Μαλέσκου: Έχω θέμα με το πλασάρισμα της
«Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας Μαλέσκου είναι το οριεντάλ», σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή.Ο Βαγγέλης Περρής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, όμως στο «στόχαστρο» της κριτικής του, βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «ως νέα Μενεγάκη, η Μενεγάκη της Κρήτης… Η ομάδα είναι νέα, όλοι έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο, με αγκαλιές, φιλιά, εκτίμηση πάνω απ’ όλα. Είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται σε εκπομπές που κάνουν δεσμούς αίματος και μετά δεν θες να εγκαταλείψεις τον άνθρωπο που… not…». «Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της συγκεκριμένης κυρίας. Νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr