Σάκης Κατσούλης: Το παράπονο του νικητή του «Survivor 2021»

15:00 - 23/08/2021

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τη Μύκονο όπου βρίσκεται μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε από το «Καλοκαίρι #not».Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη Μύκονο για λογαριασμό του Mykonos Live TV, θέλοντας να πληροφορηθεί την ακριβή φύση της σχέσης των δύο φιναλίστ του «Survivor 2021». «Ένα σωρό εκκλησάκια υπάρχουν εδώ γύρω. Πείτε μου ποιο κι εγώ κουμπάρα» είπε στο ζευγάρι η Ελίζαμπεθ, με την άνεση της πρώην συμπαίκτριας. «Δεν υπάρχει αυτό» ήταν η απάντηση της Μαριαλένας, η οποία επιμένει ότι η σχέση της με τον «πρώην» της είναι καθαρά φιλική. «Δεν φοβάμαι να πω κάτι. Το αν είμαστε ζευγάρι είναι άλλο κο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Κατσούλης: Το παράπονο του νικητή του Survivor – Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου..

Δημοσιεύθηκε: 23 Αυγούστου 2021 15:45 Στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τη συμπαίκτριά τους στο Survivor, μίλησαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η συνέντευξη προβλήθηκε στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκης Κατσούλης: Το παράπονο του νικητή του Survivor – Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου..

Διαβάστε το στο spoilers

Σάκης Κατσούλης: Αυτή είναι η κακή συνήθεια που του έμεινε μετά το Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ότι όλες οι κακές του αναμνήσεις από το παιχνίδι του Survivor σταδιακά σβήνουν, ωστόσο μία εξακολουθεί... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκης Κατσούλης: Αυτή είναι η κακή συνήθεια που του έμεινε μετά το Survivor

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά