Βαρυμπόμπη – Ηλικιωμένη συνεχίζει να ζει στο καμένο της σπίτι: «Δεν φεύγω, ήρθα 30 χρονών και είμαι 90» [βίντεο]

17:26 - 24/08/2021

“Πολλοί έχουν προσφερθεί να μας φιλοξενήσουν. Δεν φεύγω” Στην αυλή του σπιτιού της που κάηκε στη μεγάλη φωτιά της Βαρυμπόμπης συνεχίζει να κοιμάται μία 92χρονη γυναίκα, η οποία μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί». Η ηλικιωμένη κοιμάται σε ένα ράντζο στην αυλή του καμένου της σπιτιού, καθώς, όπως λέει είναι ακόμα καλοκαίρι και μπορεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαρυμπόμπη: 92χρονη αρνείται να εγκαταλείψει το καμένο σπίτι της – «Δεν φεύγω, ήρθα 30 χρονών και είμαι 90»

Ξαπλώνει σε ένα πρόχειρο ράντζο, ανάμεσα στις στάχτες που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά. Συγκινεί η ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας που παραμένει μέχρι σήμερα, μαζί με το σκυλάκι της, στο καμένο, από την πρόσφατη φωτιά στην Βαρυμπόμπη, σπίτι της. Είναι 92 ετών και την 4η Αυγούστου είδε τους κόπους μιας ζωής να χάνονται μέσα στη […] The post Βαρυμπόμπη: 92χρονη αρνείται να εγκαταλείψει το καμένο σπίτι της – «Δεν φεύγω, ήρθα 30 χρονών και είμαι 90» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topnews.gr

Αποσύρεται οριστικά από το θέατρο ο Παύλος Χαϊκάλης

Viral η ταμπέλα καφενείου στα Τρίκαλα για τους ανεμβολίαστους [βίντεο]

Airbus προσγειώθηκε στους πάγους της Ανταρκτικής για πρώτη φορά

Πλεύρης: Δεν θα υπάρξει lockdown με το 73% των ενηλίκων εμβολιασμένο

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για τους βρεγμένους δρόμους φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γκριεζμάν [φωτο]

Γώγος: Στη φαρέτρα μας και το lockdown