Επίσημο: Υπέγραψε για 2+1 χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο!

12:02 - 31/08/2021

Επίσημο: Υπέγραψε για 2+1 χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο! 31/08/2021 Παίκτης της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και με τη... βούλα είναι πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού όπως ανακοίνωσαν οι Άγγλοι, ο Πορτογάλος super star υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα κλαμπ που είχε πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχω κατακλυστεί από μηνύματα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής μου την Παρασκευή. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο «Ολντ Τράφορντ» μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξαναδώ τους οπαδούς μας. Περιμένω πως και πώς να μπω στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών και ελπίζω ότι θα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσημο: Στη Σέλτικ για πέντε χρόνια ο Γιακουμάκης

Ποδοσφαιριστής της Σέλτικ αποτελεί κι επίσημα ο Γιώργος Γιακουμάκης! Ο Έλληνας επιθετικός ανακοινώθηκε από τους «Καθολικούς», με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. The post Επίσημο: Στη Σέλτικ για πέντε χρόνια ο Γιακουμάκης appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ανακοίνωσε Κριστιάνο για 2+1 χρόνια η Γιουνάιτεντ!

❗❗❗⚽⚽⚽Το δεύτερο μεγάλο... μπαμ του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός με κάθε επισημότητα Continue reading Ανακοίνωσε Κριστιάνο για 2+1 χρόνια η Γιουνάιτεντ! at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)