Η εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ένα αγέννητο παιδί έσωσε τη ζωή μου»
12:40 - 07/09/2021
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η ηθοποιός που υποδύεται τη Μανιάτισσα πεθερά στη «Γη της Ελιάς» μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τη δύσκολη μάχη της με τον καρκίνο των ωοθηκών με τον οποίο διαγνώσθηκε. Η ηθοποιός ανακάλυψε τυχαία ότι πάσχει από αυτήν τη μορφή καρκίνου, όταν ούσα σε διαδικασία […]
The post Η εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ένα αγέννητο παιδί έσωσε τη ζωή μου» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζέτα Δούκα σε Δώρα Χρυσικού για τη μάχη της με τον καρκίνο: Είσαι αξιοθαύμαστη
Τη στήριξη και τον θαυμασμό της για τη Δώρα Χρυσικού, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, εξέφρασε η συνάδελφός της, Ζέτα Δούκα. Η Δώρα Χρυσικού συγκλόνισε χθες με την εξομολόγησή της για την σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Λίγο μετά, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας δημόσια τη στήριξή της στην Δώρα Χρυσικού. «Αυτό το κορίτσι το υπέροχο, το δυνατό και ειλικρινές, που μου στάθηκε όσο ελάχιστοι όλο αυτόν τον καιρό και έβαλε πλάτη χωρίς να υπολογίζει συνέπειες, το αγαπώ πολύ, χρόνια τώρα. Δώρα μου, είσαι αξιοθαύμαστη! Περαστικά σου, μάτια μου!!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr