Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2021

00:06 - 13/09/2021

533: Ο Βυζαντινός στρατηγός Βελισάριος νικά τον Γελίμερ και τους Βανδάλους στη μάχη του Δέκιμον, κοντά στην Καρχηδόνα, στη Βόρεια Αφρική. 1437: Μία πορτογαλική εκστρατευτική δύναμη ξεκινά μια αποτυχημένη προσπάθεια να καταλάβει τη μαροκινή ακρόπολη της Ταγγέρης. 1503: Ο Μιχαήλ Άγγελος αρχίζει την κατασκευή του «Δαυίδ», του γλυπτού αριστουργήματός του. 1584: Ολοκληρώνεται η κατασκευή του Εσκοριάλ στη Μαδρίτη. 1759: Οι Άγγλοι καταλαμβάνουν την πόλη του Κεμπέκ. 1788: Η Νέα Υόρκη γίνεται η πρώτη πρωτεύουσα των ΗΠΑ. 1791: Στα πλαίσια της Γαλλικής Επανάστασης, ο Λουδοβίκος ΙΣΤ’ υπογράφει το

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Διακοπή νερού την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι «την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης, θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στο τμήμα της οδού Μειλίχου από Θωμοπούλου έως Κοζάνης, από τις 9 π.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σαν σήμερα - 13 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1501: Ο Ιταλός Μιχαήλ Άγγελος αρχίζει την κατασκευή του γλυπτικού του αριστουργήματος, Δαυίδ. 1922: Η αυλαία πέφτει στην μικρασιατική εκστρατεία με τη Σμύρνη να παραδίδεται στις φλόγες. 1928: Ο Πρωθυπουργός "Ελευθέριος Βενιζέλος" με επιστολή του στον Τούρκο ομόλογό του Ισμέτ Ινονού ζητά την επίλυση με ειρηνικό τρόπο του συνόλου των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν ανάμεσα […] The post Σαν σήμερα - 13 Σεπτεμβρίου first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς ξεκινά η εβδομάδα για κάθε ζώδιο;

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σαν σήμερα: Η 13η Σεπτεμβρίου στην Ιστορία

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου (13/9), σύμφωνα με το εορτολόγιο. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 13/09/2021 Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο, τιμάται η μνήμη των Αγίου Αριστείδου μάρτυρος και Ιερομάρτυρος Κορνηλίου. Γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Αριστείδης, Αρίστος, Άρης, Αριστέα, Αριστούλα, Αριστίνα, Κορνήλιος, Κορνήλης, Κορνήλος, Κορνηλία, Κορνήλα.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Λακωνία: Τα κρούσματα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου

Σε 1.608 ανήλθαν στη χώρα μας τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Το τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν 51 θάνατοι, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 379 ασθενείς. Στο νομό μας σημειώθηκαν 5 νέα κρούσματα Covid-19. Το άρθρο Λακωνία: Τα κρούσματα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Laconialive.gr - Η ενημερωτική ιστοσελίδα της Λακωνίας, Νέα και ειδήσεις.

Διαβάστε το στο laconialive.gr

Σαν Σήμερα Δευτέρα 13/09

Γεγονότα 1503 Ο Μιχαήλ Άγγελος αρχίζει την κατασκευή του Δαυίδ, του γλυπτού αριστουργήματός του. 1826 Ο Μακρυγιάννης νικάει τις δυνάμεις του Κιουταχή στην Αθήνα. 1829 Υπογράφεται η συνθήκη μεταξύ του Δημήτριου Υψηλάντη και των Οθωμανών, μετά τη μάχη του στενού Πέτρας Βοιωτίας. Με τη συνθήκη, ολόκληρη η Στερεά Ελλάδα, εκτός των Αθηνών και της Εύβοιας, […] The post Σαν Σήμερα Δευτέρα 13/09 appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα