Κυπαρισσία: «Θα παραδοθώ – δεν τη σκότωσα» λέει ο πρώην σύντροφος τής Μόνικα που βρέθηκε σε τσιμεντένιο τάφο
09:54 - 16/09/2021
Την πρόθεση του να παραδοθεί στις ολλανδικές Αρχές την Παρασκευή εξέφρασε μέσω του δικηγόρου του, ο Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του Μόνικα, που βρέθηκε σε τσιμεντένιο τάφο στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία. Σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα. Μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του Βασίλειου Νουλέζα, ο 39χρονος δήλωσε: «Δεν κρύβομαι. Έφυγα στην Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα παραδοθώ την Παρασκευή αυτήν στις Ολλανδικές Αρχές ώστε να εκδοθώ άμεσα στην Ελλάδα. Να απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται. Να απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Να αποδείξω την αθωότητα μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού ε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυπαρισσία: Έτοιμος να παραδοθεί ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη
Aρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του στη δολοφονία της Μόνικα, της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία, ο 39χρονος πρώην σύντροφός της. Σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης ως ο βασικός ύποπτος. O 39χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί στην αστυνομία την Παρασκευή, σύμφωνα με το Star, ενώ όπως υποστηρίζει δεν διέφυγε για να γλιτώσει τη σύλληψη, […]
The post Κυπαρισσία: Έτοιμος να παραδοθεί ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr