Σολομός βουτύρου αρωματισμένος με σκόρδο

10:00 - 20/09/2021

Υλικά 1 κ. γλ. ξύσμα πορτοκαλιού και 1/2 φλ. τσαγιού χυμό 1 κ. γλ. σάλτσα σόγιας χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο 1 φλ. τσαγιού λευκό ρύζι μακρύκοκκο 2 κ. σ. χυμό λεμονιού 2 κ. σ. μέλι 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο 1 κ. σ. πάπρικα 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 600 γρ. φιλέτο σολομού 1/4 φλ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μια μικρή κατσαρόλα, συνδυάστε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού, τη σάλτσα σόγιας, 1 1/2 φλιτζάνια νερό και 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι και αφήστε το να βράσει. Προσθέστε το ρύζι και αφήστε μέχρι να πάρει μια βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε, σκεπασμένο, μέχρι να απορροφηθεί όλο τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!