Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» στην Ελένη Μενεγάκη με σαφείς αιχμές
16:10 - 21/09/2021
Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Mega, η Κατερίνα Καραβάτου κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε από καρδιάς […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» στην Ελένη Μενεγάκη με σαφείς αιχμές appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου – Τι θα δούμε στην νέα της εκπομπή;
Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την θεματολογία και όλες τις λεπτομέρειες της νέας της εκπομπής
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» στην Ελένη Μενεγάκη με σαφείς αιχμές
"Αν καταλαβαίνω καλά αυτό που θέλεις να μου πεις, είναι ότι φέτος μπορεί να με είδατε θυμωμένη, ενώ παλαιότερα με βλέπατε δειλή", είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΚατερίνα Καραβάτου: H εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη και οι αιχμηρές δηλώσεις
Για τις εκπομπές της Μες στην Καλή Χαρά, μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι δύο παρουσιάστριες ανέφεραν: Κατερίνα: Ήταν μια χρονιά στον Alpha, στο Μες στην Καλή Χαρά. Ελένη: Α, συγγνώμη, έχεις δίκιο. Κατερίνα: Την θυμάσαι εκείνη τη χρονιά; Ελένη: Βέβαια, βέβαια… Ας κάνω και λίγο αέρα, κάνει ζέστη εδώ μέσα. Εσύ ζεσταίνεσαι; Κατερίνα: Αλλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Κατερίνα Καραβάτου στην «Ελένη» – «Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές»
Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την πορεία της στο χώρο, τη νέα της εκπομπή στο MEGA και την επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη. Η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει μεγάλες αλλαγές στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα. «Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Αυτό φαίνεται. Εμένα μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Καραβάτου: Είμαι στεναχωρημένη, είπε με δάκρυα στην Ελένη Μενεγάκη
Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και έδειξε έναν άλλο χαρακτήρα, πιο ευάλωτη. Η Κατερίνα Καραβάτου αφού πρώτα έκανε πλάκα με την Ελένη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καραβάτου: Είμαι στεναχωρημένη, είπε με δάκρυα στην Ελένη Μενεγάκη
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Καραβάτου: «Είμαι στεναχωρημένη», είπε με δάκρυα στην Ελένη Μενεγάκη
Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και έδειξε έναν άλλο χαρακτήρα, πιο ευάλωτη.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr