Σπύρος Μπιμπίλας: Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια σπουδαία απόφαση

05:50 - 22/09/2021

Για τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του, αλλά και της προσωπικής του ζωής, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Mega. «Ο Ζητιάνος» ήταν μια από τις μεγαλύτερες μου στιγμές στην τηλεόραση, καθώς όταν ξεκίνησα έπαιζα μόνο δραματικούς ρόλους. Η Ελένη Μαβίλη μου άλλαξε την καριέρα με το Χάι Ροκ» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πάμε Δανάη, ενώ διηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του «Ζητιάνου». «Οι σκηνές του θανάτου του παιδιού στον Ζητιάνο μου έφερναν στο νου το θάνατο του πατέρα μου που τον είχα παρακολουθήσει, στιγμή προς στιγμή και τον αναβίωσα μέσα από τον ρόλο μου» είπε ο ίδιος. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε επίσης κ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας